Oruçbeyli İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven bireylerin yetiştirildiği okullar arasında olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Türkiye’de ve Dünya´da tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunabilecek, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan, ülkemizi hep daha ileriye taşıyabilecek özgüvenli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: İlkokul : 08:40 ve 14:40 saatleri arasında Anasınıfı: 08:30 ve 13:30 saatleri arasında
Lojman: 1 - Lojman 2+1 dir. Kaloriferle ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Kırkpınar İHO öğretmen servisi her gün Bayburt´a gidip gelmekte ve okulumuz öğretmenlerine de hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 2 adet akıllı tahta olup internet bağlantısı mevcuttur.

WEB - https://orucbeyliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Oruçbeyli Köyü /BAYBURT

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Köy 70 haneden oluşmaktadır.2 bakkalı bulunmaktadır.Telefon şebekesi,su şebekesi ve kanalizasyon sistemi vardır.Ayrıca internet şebekeside bulunmaktadır.Okul köyün giriş kısmında bulunmaktadır.Okul 1927 yılından itibaren eğitim-öğretime devam etmektedir.

Adres - Oruçbeyli Köyü /BAYBURT

Ulaşım Köy Bayburt merkeze bağlıdır.Bayburt merkeze uzaklık 22 km´dir ve 15 dk sürmektedir.Hafta içi her gün araba kalkmaktadır. Köy Bayburt-Erzincan yoluna 1 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz genellikle öğretmen servisi veya kendi araçları ile okula ulaşım sağlayabilmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 22 km